Sandvik Mining and Rock Solutions on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden toimija ja yksi Varsinais-Suomen suurimmista korkean teknologian yritystyönantajista. Load and Haul -liiketoimintayksikkö keskittyy maailman parhaiden kaivoslaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Load and Haul -liiketoimintayksikön kanssa toteutetun projektin tarkoituksena oli

  • kirkastaa Sandvikin Load and Haul -divisioonan tavoitepositio ja tavoitteellisen työnantajamielikuvan elementit,
  • kiteyttää arvolupaus erottuvalla ja relevantilla tavalla sekä asiakkaan että potentiaalisen työntekijän näkökulmasta, sekä
  • laatia suunnitelma strategisen markkinointiviestinnän ja houkuttelevan rekrytointiviestinnän toteuttamiseksi.

Tavoitteena oli aikaansaada yrityksen asiakkaille ja potentiaalisille työntekijöille merkityksellinen, kilpailijoista erottuva ja houkuttelevasta lisäarvosta viestivä markkinointiviestinnällinen kokonaisuus, jonka konkretisointi toimenpiteiden tasolle käynnistyi strategisen pohjatyön valmistuttua.

Projektiin osallistettiin Sandvikin asiantuntijoita eri puolilta maailmaa ja tulokset käytiin keskustellen läpi usealla eri kokoonpanolla. Näin varmistettiin paitsi pohja-analyysin kattavuus myös lopputulosten relevanssi Sandvikin kansainvälisen organisaation ja asiakaskunnan näkökulmasta.

Meillä Sandvikilla Turussa tehdään korkean teknologian kaivoskoneita globaalille asiakaskunnalle. Olemme osa kansainvälistä teollisuuskonsernia, ja halusimme kehittää markkinointi- ja viestintästrategiaamme.

Riitta perehtyi ammattitaitoisella otteella varsin ainutlaatuiseen teollisuudenalaan ja sen piirteisiin. Riitan johdolla saimme kirkastettua markkinointi- ja viestintästrategiaamme kahdella rintamalla: sekä globaalilla tuotemarkkinoinnin puolella että paikallisella työnantajamielikuvan puolella. Voin lämpimästi suositella Riittaa yhteistyökumppaniksi brändinkehittämisen ja markkinoinnin projekteihin!

Katja Rivilämarkkinointipäällikkö, Sandvik Load and Haul

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Riitta Birkstedt
+358 50 502 7019
riitta@signified.fi