Palvelut

Merkityksiä, joilla on väliä


Brändi on merkitystyökalu vailla vertaa. Olitpa vastuussa sitten yrityksen, paikan tai oman asiantuntemuksesi kilpailukyvystä, olet väistämättä merkitysten äärellä. Sillä, mitä tarjoat, on oltava merkitystä niille, joista menestyksesi riippuu.

Merkitys ei kuitenkaan siirry ihmiseltä toiselle vain viestimällä; on luotava yhteys. Yhteys ihmisten välille. Yhteys tavoitteiden, arvojen ja toiminnan välille. Yhteys todellisuuden ja tavoiteltujen mielikuvien välille. Yhteys mielestä mieleen, sielusta sieluun ja sydämestä sydämeen.

Sitä on strateginen brändinrakennus.

Mitä merkitystä sinun brändilläsi on?

Tätä kaikkea teemme

 • Yritysbrändin rakentaminen
 • Paikan brändin rakentaminen
 • Asiantuntijabrändin rakentaminen
 • Merkitysjohtaminen

 • Strategian toimeenpano
 • Kehittämishankkeet ja konseptit
 • Muutosjohtaminen
 • Tilannekuvat ja analyysit

 • Toiminnan kehittäminen
 • Työnantajamielikuvan kehittäminen
 • Sidosryhmäyhteistyö
 • Viestintä ja markkinointi

Strateginen kehittäminen


Haluatko tehdä vision ja strategian todeksi käytännön kehittämishankkeiden kautta? Tehdä tärkeästä merkityksellistä niille, joista edustamasi yhteisön menestys on riippuvainen?

Varmistaa, että tavoitteet, arvot ja arkinen toiminta ovat linjassa keskenään?

Vai haluatko vahvistaa yrityksesi, organisaatiosi tai paikan kilpailukykyä ja vetovoimaa? Houkutella lisää asiakkaita, osaajia ja investointeja tai asukkaita, matkailijoita ja työpaikkoja? Parantaa ihmisten ja yritysten kokemusta kohtaamisistanne? Ottaa sidosryhmät mukaan vision, strategian ja kehittämishankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä houkuttelevien palvelukonseptien rakentamiseen?

Meillä on vankka kokemus strategisesta kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta haasteellisissakin toimintaympäristöissä. Kysy lisää!

Konsultointi


Tahtoisitko kirkastaa edustamasi yrityksen, yhteisön, paikan tai osaamisen brändiä? Varmistaa, että se resonoi, erottuu edukseen ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi?

Tarvitsetko apua brändistrategian toimeenpanossa? Työnantajamielikuvan kehittämisessä? Vuorovaikutuksessa sidosryhmien kanssa?

Meistä saat osaavan kumppanin strategisen brändinrakentamisen kaikkiin vaiheisiin. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Koulutus ja valmennus


Tarvitsetko koulutusta strategiseen brändinrakentamiseen liittyen? Tahtoisitko innostaa yrityksesi työntekijät vahvemmin mukaan brändin/strategian toimeenpanoon? Vai haluatko rakentaa kokonaisen valmennusohjelman, joka lisää avainhenkilöstösi osaamista organisaatiosi menestyksen kannalta tärkeistä teemoista?

Meillä on vuosien kokemus johdon ja esimiesten valmennuksista ja koulutusohjelmien suunnittelusta. Räätälöimme aina valmennukset vastaamaan tavoitteitasi ja tarpeitasi. Kysy tarjousta!

Coachaus


Haluatko kirkastaa henkilökohtaista brändiäsi? Ohjata elämääsi ja urakehitystäsi omista tavoitteistasi ja arvoistasi käsin? Vahvistaa ammatillista profiiliasi tai saada asiantuntemuksesi myytyä? Kaipaatko tarkkanäköistä palloseinää tai kokenutta vierellä kulkijaa?

Meillä on menetelmät ja välineet, joilla saat oleellisen esiin. Lähtökohtamme on aina sinun määritelmäsi merkityksellisestä menestyksestä. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

’In order to stand out,
we have to know what we stand for.

– Simon Sinek